The best Side of kjøpe brukt iphone

Wiki Article



Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor each smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du fileår den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iceUng 3GB er perfekt for alle less than 29 år som synes det er fint med litt details til å sjekke nettet når du er på farten. Du fileår 3GB data i Norges nye mobilnett ice+

iceUng er perfekt for alle below fifteen år som vil ha mye facts for pengene. Du fileår five GB data i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og data du ikke bruker opp rulles automatisk above til neste måned med Details Rollover.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

get more info Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøper smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du får den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Reservasjonen er gyldig i 3 dager fra mottatt bestilling. Kampanjevarer må hentes samme dag som de reserveres.

Hos Returhuset finner du både helt nye og brukte telefoner fra Apple til svært rimelige priser. Her finner du renoverte mobiltelefoner med opptil 70% beneath ordinær pris, avhengig av tilstandsgraderingen til mobilen.

iceUng 3GB er perfekt for alle below 29 år som synes det er fint med litt information til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB details i Norges nye mobilnett ice+

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page